follow Catalog firme » Servicii firme » Management proiect » Judetul DOLJ
  home     Management proiect   Judetul DOLJ

Management proiect Dolj

Obtineti cel mai bun pret pentru management proiect completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
management de proiect, management de proiect dolj, management de proiect craiova (CRAIOVA, DOLJ)
Firma SC PRODUCTIVE SOLUTIONS SRL ofera consultanta in constructii prin ingineri constructori, diriginti de santier (toate domeniile de autorizare), management de proiect in constructii. Pentru mai multe detalii consultati site-ul nostru: www.productive-solutions.ro Contact: email contact@productive-solutions.ro; tel. 0726528108, 0755144404...
0726 *** ***Click aici!
management de proiect, managementul proiectelor (Craiova, DOLJ)
"atunci cand am proiectat rationalplan am avut in gand atat recomandarile generale ale managementului de proiecte, dar mai ales dorintele legitime ale utilizatorilor nostri de pretutindeni. astfel, produsele rationalplan sunt vii, nu sunt limitate de sabloane si au o dezvoltare proprie. in rationalplan se regasesc atat munca si inspiratia echipei noastre cat si ideile - si de ce nu idealurile - managerilor de..
0351 *** ***Click aici!
proiecte management (Craiova, DOLJ)
Profilul firmei: firma privata - infiintata in martie 2000; principalele activitati: consultanta, evaluare, asistenta in afaceri si managementul firmei, in reorganizare sau lichidare, contabilitate, publicitate, proiecte. lero si-a extins activitatea in urma obtinerii unui credit phare 2001 in cadrul programului de coeziune si politici regionale. daca la inceput activitatea firmei era directionata in special spre judetele din zona olteniei (dolj, olt, gorj si..
0251 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie